מזונות ילדים 3300 ש"ח לגרוש

עו"ד איריס גרבר ועו"ד מוטי גרטל
מנהל/ת הפורום: עו"ד איריס גרבר ועו"ד מוטי גרטל
חייגו אליי 053-9428977
  • עו"ד אביבית מוסקוביץ
    עו"ד אביבית מוסקוביץ הגיב/ה:
    מזונות ילדים 3300 לגרוש

    על פניו סכום המזונות גבוה ויתכן ויש מקום להפחתה, יחד עם זאת כדי להגיש תביעת הפחתה יש צורך להראות שינוי נסיבות מהותי. עליך לקבל יעוץ פרטני במטרה לראות אם חל שינוי נסיבות מהותי בעניינך.

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עורכי דין ונוטריונים, איריס גרבר ומוטי גרטל

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    הגדלת מזונות ומזונות לחייל
    פורום מזונותעו"ד איריס גרבר
    עו"ד איריס גרבר

    בוקר טוב מיכל, ראשית עבור הבן החייל אינך יכולה להגיש מכיוון שהוא בגיר ועליו להגיש בעצמו. לגבי השניים האחרים ניתן אולם בהתאם לחוק החדש יש להגיש תחילה בקשה לישוב סכסוך. הנך מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו...

    המשך תשובה
    למעלה