שלום, אחותי כבת 68, נפלה במדרגות ביתה וכעת מאושפזת במצב קשה, כשהיא סובלת משברים שונים, ומסדק בצלעות. רציתי לדעת מי אמור לפצותה על התאונה הקשה, והאם העובדה שהיא נפלה בביתה עלולה למנוע ממנה לקבל פיצוי? אודה על תשובה בעניין.
שלום רב,
הנפגעת זכאית לפיצוי היה ומבוטחת היא בביטוח המכסה תאונות שכאלו, וכן זכאית היא לפנות למוסד לביטוח לאומי.
שלום רב,
חסרים פרטים רבים לצורך מתן ייעוץ מקיף. יחד עם זאת, אין כל מניעה כי תפעל לקבלת פיצוי בחו"ל ולשם כך רצוי לפנות לעו"ד מקומי; היה וברשותך פוליסת ביטוח המכסה מקרים כגון אלה באפשרותך לקבל פיצוי גם מכוח פוליסה זו, וכמו כן - הינך זכאי לפנות למוסד לביטוח לאומי.
בכבוד רב,
שי שמואל פרץ, עורך-דין
מנהל פורום תאונות קשות, נכויות ופגיעות גוף קשות
שאלו את מנהל/ת הפורום:
ענת אשכנזי, משרד עורכי דין
053-9386724
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
שלום רב, בתאונת דרכים, אתה זכאי לקבל פיצוי על נכות זמנית ועל נכות צמיתה נשמח לסייע טלפון:0523-524023...
המשך תשובה