מה הטעם בתביעת חוב בפשיטת רגל?

 עורכת דין לורן קוסאשוילי
מנהל/ת הפורום: עורכת דין לורן קוסאשוילי
חייגו אליי 053-6249098
  • עו"ד אוריאל זעירא הגיב/ה:
    תביעת חוב בפשיטת רגל

    דין שלום, תביעת החוב שמוגשת מיועדת לצורך קבלת כספים מהכספים שיהיו מצויים בקופה. למרות שהדבר לא תמיד יכסה את מלוא החוב ניתן לפחות לקבל סכום מסויים ממנו בהתאם לסדרי חלוקת הכספים לפי הדין. בהצלחה

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    בקשה לנאמן לקבלת הקדמת תשלומים להפטר
    פורום פשיטת רגללורן קוסאשוילי עורכת דין
    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    חג שמח, במידה ואושר לך להקדים את צו התשלומים ולקבל הפטר, עם קבלת הפטר חלק מההגבלות מוסרות אוטומטית ביניהן עיכוב יציאה מהארץ מלבד באם קיים חוב מזונות וניתן שם צו שיש להגיש בקשה ולהסירו . לעניין זמנים ,...

    המשך תשובה
    למעלה