אישורי עבודה מביטוח לאומי למנהל המיוחד

 עורכת דין לורן קוסאשוילי
מנהל/ת הפורום: עורכת דין לורן קוסאשוילי
חייגו אליי 053-6249098
  • עו"ד אוריאל זעירא הגיב/ה:
    המצאת מסמכים למנהל המיוחד

    ומר שלום, מסמכים שנדרשת להמציא למנהל המיוחד רצוי כי יומצאו- תפנה לביטוח הלאומי לקבלת האישורים הנדרשים. לעניין העובדה כי אין נכסים למימוש מדובר בעניין שהוא חלק בלתי נפרד מלא מעט פושטי הרגל שאין להם נכסים ו/או זכויות למימוש לשם כך בין היתר נועד הליך זה. בהצלחה.

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    בנק לא העביר לזוכה כספים שעוקלו לאחר קבלת החלטה על מימוש עיקול צד ג`
    פורום פשיטת רגללורן קוסאשוילי עורכת דין
    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    שלום, כזוכה שקיבלה החלטה על מימוש עיקול צד ג` , לבנק יש זכות תגובה תוך 30 יום ממועד ההמצאה. רק אם לא יגיבו תוכלי להגיש בקשה לחקירת צד ג`. בהצלחה ...

    המשך תשובה
    למעלה