צד ג הגיע להבנות עם 2 נושים שהם הנושים היחידים שלי. האם בית משפט או מנהל מיוחד יסרבו לזה? אם יש לי דיון עוד כ חודשיים ניתן לסיים את זה כבר בדיון ולא ליהיות מוכרז כפושט רגל ? והאם ניתן להגיש את זה לפי סעיף 33 ישר לבית המשפט מפני שהמנהל המיוחד מעוניין לדחות את הדיון בטענה שלוקח זמן לעשות הסדר נושים למרות שיש 2 הסכמות משני הנושים היחידים.
יוני שלום,
ניתן לבחון את האפשרות לגיבוש הסדר נושים לאור ההסכמות הנ"ל ולחילופין ניתן לבחון אפשרויות משפטיות נוספות לצורך ייתור ההכרזה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד רגב אלקיים
055-4547053
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום רב הנאמן ובית המשפט עשויים להיעתר לבקשת חייב / יחיד ליציאה מהארץ בתקופת חדל"פ בדרך כלל בשל צרכים רפואיים או צרכי עבודה וכיו"ב. הנאמן ידרוש בדרך כלל אישור כי צד ג` (כדוגמת המעסיק או בני משפח...
המשך תשובה