מה ההבדל בהתנהלות כשעוברים לשלב תכנית הפרעון, האם צריך להמשיך ולהגיש דוחות לנאמן?
לי שלום,
כעיקרון צריך לבחון את לשון צו ההפטר המותנה והאם הייתה התייחסות לשאלת תדירות תקופת הגשת הדוחות.
ככל ולא - יש להגיש דוחות אחת לחצי שנה, בהתאם לסעיף 109 לתקנות חדלות פירעון.
בהצלחה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד רגב אלקיים
055-4547053
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום רב השאלה מורכבת בעיקרון, הנאמן יבקש לממש כספים נזילים (כדוג חלק הפיצויים בפנסיה במקרה והפסקת לעבוד בעבודה נוכחית או בגין פיצויים נזילים מעבודה שעבדת בעבר) במקרה של קרנות פנסיה ישנות יש ל...
המשך תשובה