שלום עליכם.סבתא שלי נפטרה והשאירה ירושה אבל ללא צוואה.עכשיו הילדים שלה רוצים לחלק את הירושה בינהם ולא לתת לתת לנכדים שההורים שלהם נפטרו את החלק המגיע להם.כי אבא שלי ועוד שלושה אחים שלו נפטרו.האם מבחינה חוקית הם יכולים לעשות את זה ?

יצחק שלום
סעיף 14 לחוק הירושה עונה על השאלה שלך, כאשר יש לנכדים זכות בירושה.
יוני שמיל, עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד יוני שמיל
055-4532834
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

יהונתן שלום, צריך לבדוק על מה אישתך בזבזה את הכסף ואם זה נעשה באופן מכוון על ידה. במקרה וזה נעשה מכוון או בזבוזים שלא לטובת התא המשפחתי, אז ניתן לבקש לקזז את זה מהחלק שלה. יוני שמיל, עו"ד...
המשך תשובה