מה הזכויות שלי במקרה של התפטרות?

מנהל/ת הפורום:
חייגו אליי 053-7105230
  • שלום בר, עו"ד ומגשר הגיב/ה:
    ענף המלונאות - זכאות לפיצוי פיטורים לפי ס. 14

    אם חל ס. 14 אינן יכולים לשלול פיצוי הפיטורים שהופקדו לקרנות, יכולים לשלול השלמה לקופות ככל שנדרשת ( אם הפרישו 6% ולא 8.33% ). אם השינוי בתפקיד ובשכר ארע בחדשים האחרונים, יתכן וקיימות נסיבות המזכות בפיצוי פיטורים למרות ההתפטרות. לבדיקת הזכאות עקב הרעה בתנאי ההעסקה נדרשים נתונים נוספים שאינם מפורטים בשאלה

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    רוזנר ושות, משרד עו״ד

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    למעלה