שלום, איך ניתן לממש הסכם בין יורשים לפני חלוקת העיזבון? הרי בצו הירושה לא כתוב דבר על ההסכם.. תודה מראש
חלוקת העיזבון צריך שתעשה על פי הסכם בין יורשים, ככל שיש הסכם כזה משכך לא ברורה השאלה בדבר מימוש הסכם לפני חלוקה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה