האחד האחים נפטר מתוך 6 אחים... וכל האחים חתמו שאחד האחים יהיה מנהל העיזבון אמא שלי לא הכי צלולה ויכולים לרמות אותה בקלות... האם מנהל העיזבון יכול לגנוב לאמא שלי ? האם יש דרך מסוימת או שבכל מצב זה שווה בשווה... תודה
השאלה לא ברורה.
האם כוונתך מנהל עיזבון לעיזבון האח שנפטר. האם לאח שנפטר אשה, ילדים?
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה