איזה מסמך יש להמציא לצורך צו ירושה, כאשר למנוח לא היה בן זוג או ילדים, והיורשים הם ילדי אחותו שנפטרה לפני שנים רבות בהיותם קטינים ?
תעודת פטירה של המנוח + תעודת פטירה של אחותו שנפטרה + צו ירושה או צו קיום צוואה של אותה אחות.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה