שלום רב דודתי נפטרה ומינתה מנהל עיזבון 1 האם רק הוא חייב לטפל בירושה ? 2 אנחנו 8 אנשים חצי לקחו עורך דין פרטי האם הם יכולים לשחרר כספים מבלי שהארבעה הנותרים יחתמו להם ? תודה
זה שדודתך ביקשה למנות אדם ספציפי כמנהל עזבון לא מחייב שאותו אדם יטפל בירושה.
לא ניתן לשחרר כספים ללא הסכמת כל היורשים.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה