שלום רב, מוניתי כמנהל עיזבון, אומנם עברו שנתיים, ופג התוקף של צו המינוי. האם ניתן לבקש להאריך את המינוי? מה צריך לעשות? תודה
לפנות בדחיפות לבית המשפט ולבקש כי המינוי יוארך שאם לא כן אינך רשאי לפעול כמנהל עזבון בעזבון המנוח
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה