היי, סבתא שלי נפטרה, יש לה 4 ילדים היא חילקה את רכושה באופן שווה בצוואתה. האחים חתמו על ויתור על הדירה לטובת האחות. האם כעת הם יכולים לדרוש כסף מהאחות?
אם הסתלקו מחלקם בעיזבון והדירה רשומה על שם האחות, אינם זכאים לתשלום
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה