אבי ניצול שואה עם למעלה מ50% נכות מוכרת. לאבא אין דירה,יש ברשותו חסכון. אני בנו היחידי והנני אפוטרופוס מטעם בית המשפט על רכושו וגופו. האם אני יכול לקנות דירה עבור אבא בבעלותו ולהנות מההפחתה שמגיעה לו על מס הרכישה ?
אם תוכיח לבית המשפט, שרכישת הדירה משרתת את צרכי אביך ונדרשת לו, יתכן שבית המשפט יאשר זאת.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ונוטריון עידו לשם
055-4532760
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום רב, שאלתך מתאימה יותר לסמינריון בדיני ההתיישנות ופורום זה אינו המסגרת המתאימה לדיון אקדמי. סעיף 12 קובע בפשטות שתקופת ההתיישנות אינה נמנית כאשר התובע הוא אפוטרופוס לנתבע או חסוי שלו. בברכה, ע...
המשך תשובה