שלום! סבי היה היחיד ממשפחתו ששרד את השואה, המשפחה גרה בפולין ליד ורוצלב ולפי מה שסבא שלי זכר היה להם של חנות. הוא הגיע לא"י מיד עם הקמת המדינה והוא בן 15. ללא רכוש, ללא מסמכים, ללא ציוד. המסמכים לא אותרו מחדש מאז. האם יש מה לעשות?
.png)
שלום אורן,
היות וחובת ההוכחה לקיומה של האזרחות הפולנית של סבך מונחת כולה לפתחך נרצה לבחון האם המרשמים האזרחיים בהם מופיעים רישומים שלו ושל הוריו שרדו את המלחמה ושמורים בפולין.
אמליץ לך לפנות אלי בייעוץ אישי לשם בירור מעמיק של עניינך.
תודה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ונוטריון רון כהנא
055-4532701
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום, סביר להניח שאין לדבר בעניינך על אזרחות אירופית שכן אוקראינה אינה חברה באיחוד האירופי בעת הזאת. צר לי....
המשך תשובה