נעצרתי לבדיקת אלכוהול במחסום משטרתי בסופ"ש, אחרי ששתיתי כוס בירה אחת כמה שעות קודם לכן. השוטרים אמרו לי שהבדיקה הייתה גבולית והעבירו אותי לבדיקת ינשוף מקיפה, ולמרות שהייתי בטוח שאני לגמרי תקין, הודיעו לי שנעצרתי והחרימו לי את הרישיון במקום. לא קיבלתי שום הסבר על מה בדיוק קרה ואיך התקבלו התוצאות . איך משיגים את חומרי החקירה וטופסי הניטור של מכשיר הינשוף, ומה האפשרויות שלי לבטל את הפסילה עד למשפט?
.jpg)
ניתן להגיש בקשה לקבלת חומרי החקירה באתר שכוללת גם את מבדקי הכיול של המכשיר.
בכל הנוגע לפסילה מנהלית של 30 ימים שהוטלה באמצעות קצין, באפשרותך להגיש בקשה לביטול הפסילה המנהלית לבית המשפט. מומלץ להיעזר בעו"ד המתמחה בדיני התעבורה.
לייעוץ פרטני אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדי 077-5641737.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד נעם קונפינו
055-4532720
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
שלום תיקי, כמובן, מדובר בתנאי סף לאכיפת נהיגה בשכרות. את מוזמנת ליצור קשר עם משרדי לייעוץ פרטני 077-5641737....
המשך תשובה