אני רוצה לפרסם תמונות ונושאים כאשר אני מתרגם אותם מרוסית לעברית משנה קצת או הרבה ומציין את שם היוצר או הקבוצה. כל העניין הוא ללא מטרות רווח. האם זה מספיק?
יבגני שלום רב,
על פי החוק בישראל אין זה משנה אם הפעולות שאתה רוצה לעשות אינן למטרת רווח - בכל מקרה אסור לעשות אותן ללא קבלת הסכמה ואישור מפורשים מבעלי הזכויות.
במקרה הטוב, העובדה שאתה עושה זאת ללא כוונת רווח עשויה להשפיע בצורה מאד מוגבלת על סכום הפיצוי שעלול להיפסק נגדך בגין ההפרות הנ"ל.
בברכה,
עו"ד אלי נחום
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד אלי נחום
055-4532717
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
דורון שלום רב, סעיף 28ב לחוק זכות יוצרים נועד אך ורק על מנת להגן על מי שמשתמש בתוכנה המאפשרת שימוש בגופנים לצורך כתיבה והדפסה של טקסטים - גם אם התוכנה הנ"ל מפרה את זכויות היוצרים באותם גופנים. אין ...
המשך תשובה