שלום. הוצאתי אזרחות רומנית על בסיס סבי שאיבד את האזרחות בעת שעלה לארץ. האם בכך שהוצאתי את האזרחות "השושלת חודשה" ונוכל להוציא אזרחות גם לבני שיוולד? תודה על המענה

מיטל שלום,
התשובה חיובית.
בהצלחה,
עו"ד אייל ברקן
שאלו את מנהל/ת הפורום:
משרד עו"ד אייל ברקן
055-4532864
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

ליאור שלום, לצערי דעתנו אינה רלוונטית. כך גם דעתם של כל האחרים לא רלוונטית. באותו אתר שצפית, ניתן גם לראות את אישורי התיקים שנתקבלו בעניין סעיף 11 ובהתאם, ניתן בוודאות לומר שהרשות הרומנית עובדת ג...
המשך תשובה