בתביעה כספית מבעלי לשעבר עקב כך שהוא זרק אותי מהבית בארה"ב וגרם להפרדה ביני לבין שני הילדים הבוגרים, שנולדו וגדלו בארה"ב.
הוא הפר את הסכם הגירושין כשלקח את הילד האמצעי ממני לארה"ב כמה חודשים אחרי ההסכם
לא הבעתי התנגדות כי היה הסכם בלתי כתוב שבו המשיב שילם על חשבונו את כל הוצאות הנסיעות של הילד האמצעי כל שנה מארה"ב לישראל עד הגיעו לגיל 19.
כבוד אב"ד מבהיר שבהסכם הגירושין וויתרתי (נכפה עלי לוותר) על כל הרכוש הממוני שצברנו במשך 17 שנות נישואים מתוך 23 שנים בה התגוררנו בארה"ב. הוא מקבל כעת את כל הפנסיה שנצברה בתקופה שהריתי וגדלתי את הילדים הקטנים וגם הכנסה גבוהה מאוד בשנה מהביזנס שלו . הוא קיבל את הביזנס 3 שנים לפני הגירושין ולכן ע"פ חוק הייתי זכאית לחצי מרווחיה ,כמו כן וויתרתי על כל הכספים שהיו אז בבנק ומכוניות פאר שהיו על שמנו בחלקים שווים..
לאני מבקשת לפסוק לי פיצויים כדי להמשיך את הסטאטוס קוו ולדרוש מהמשיב לשלם לי את מחיר כרטיס הטיסה לארה"ב וחזרה פעם בשנה פלוס הוצאות מהיום והלאה ת כדי לאפשר לי לא להתנתק מילדיי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 055-4532729
ענת היי,
סיכוייה של כל תביעה תלוי בחוזק הראיות ובהתאמתה לחוק...
הייתי שואל אותך מדוע בחרת דווקא בתביעה כספית ולא בתביעה לביטול ההסכם למשל?!?
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 055-4532729
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר