שלום,
התכוונתי להגיש תביעה דרך הוצאה לפועל למימוש פסק דין של חוב כספי של הגרוש על רכב (בתיק תביעה רכושית ענייני משפחה) רק שהוצאה לפועל דחו את הבקשה כי מדובר באיזון משאבים ועל כן ביקשו אישור החלטה לפי סעיף 7 לחוק ענייני משפחה. במזכירות בית משפט נאמר לי שאאלץ להגיש תביעה מחודשת לבי"מ לשם קבלת החלטה בעניין. אני תוהה ושואלת לפשר הדבר ולנכונות הדברים.
קיים גם דוח של אקטואר שיש בו שתי חלופות וכל צד בחר באחרת, כך שאין הסכמה גם בעניין הזה. בינתיים הגרוש בחר בחלופה שלא היתה מוסכמת עלי ו"ניכה" את הסכום הכספי שעלי להעביר לו על פי חלופה זו (כפול מהסכום על פי החלופה האחרת) ועל דעת עצמו מכספי הרכב שחייב לי. המשפט הסתיים לפני שנתיים ואנני מעוניינת לפנות לעורך דין שלי, האם אני מחויבת לשכור שירותיו של עורך דין על מנת לקבל את המגיע לי לפי פסק הדין? מהן האופציות שעומדות בפניי ומה עלי לעשות כדי לפתור את הסוגיה הזו ולקבל את הכספים שמגיעים לי? תודה
שלום רב,
על מנת להשיב לשאלותייך יש להשלים נתונים עובדתיים ולקרוא את פסק הדין. הנך רשאית לפנות לייעוץ משפטי אצל כל עו"ד שתבחרי. הייתי פונה ראשית להסברים מעוה"ד שייצג אותך.
ברכה והצלחה,
עו"ד ומגשרת ליאת פסטרנק-אלקיים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 055-4532805
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר