בית הדין קבע הסדרי ראייה כל יום שני מ4 עד 7 ילדים בני 4 ושנה ו4 .. בהתחלה הכול היה נפלא והיה מגיע כל שני ללא בעיה אחרי חודשיים התחיל להבריז ולא להגיע כל פעם שבא לו כמובן לא היה מודיע והילדים ואני היינו מחכים לו וכלום ...לא מגיע. לאחרונה זה נהיה על בסיס קבוע כל שבועיים הוא מבריז ללא כל הודעה. פקיד הסעד האחראי על הסדרי הראייה עודכן במצב והוא אומר כי לדעתו עדיין אין להפסיק את הסדריי הראייה וכי האבא צריך לראות את הילדים למרות שהוא מבריז לי כל שבועיים ומתי שבא לו. אמרתי לפקיד הסעד כי ימי שני אני עובדת בשעות שהוא אמור לקחת את הילדים ואני נדפקת שהוא מבריז אין לי בייבי סיטר והילדים באים איתי לעבודה ואיזה צורה יש לזה. אך עדיין בשלו...לאחרונה התחיל עוד משהו וזה אחרי שהאבא מתנתק מהילד בן ה4 מתי שבא לו הוא פתאום מגיע לבקר אותו בגן נכנס לגן יושב איתו בפנים מביא לו ממתקים והולך. זה מתסכל שהוא משחק בילד פעם כן פעם לא. ואותי במיוחד .....שהוא מבריז אני אומרת לילד משהו ופתאום אחרי שבועיים הוא מופיע בגן לכמה דקות והולך...
אם פקיד הסעד רושם בתסקיר שהמלצתו להמשיך את הסדרי הראייה האם יש מקום לפנות לבית הדין בגין ההברזות של האב? למרות המלצת הרווחה?
האם ניתן להוציא צו הרחקה לאבא מהגן של הילד שיפסיק להטריד את הילד ביום הלימודים שלו בגן ??
האם יש מה לעשות עם המצב המייאש הזה???
לולי
בהחלט יש להביא לשקט ויציבות בחיי הילדים.
יש מקום לפנות לבית הדין הן בבקשה למנוע ממנו להגיע לגנים בעת הפעילות החינוכית, וכן לחייב אותו בקנס בגין כל יום ביקור בו אינו מגיע ,ואת נאלצת להפסיד עבודה ו/או לשכור שירותי בייביסיטר.
בהצלחה
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 055-4532729
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר