היי אנחנו שלושה אחים כאשר אבי המנוח היה במוסד מונתי להיות אפוטרופוס לגוף מבית המשפט כאשר הפסיכוגריאטר כתב חשש לאלצהיימר ירידה קוגנטיבית היה עוד איבחון של הפסיכיאטרית שהיה כתוב דמנציה קשה יש לציין כאשר אבי המנוח היה מאושפז הוא הועבר למחלקה של תשושי נפש מהמחלקה של תשושי נפש הבאתי פסיכיאטר על מנת להעביר אותו למחלקה סיעודית ובאיבחון למעבר למחלקה סיעודית כתב הפסיכיאטר שאבי צלול מתמצא במקום ובזמן כאשר הועבר אבי המנוח למחלקה סיעודית כעבור שלושה שבועות החתים אח אחד שלנו את אבי המנוח על צוואה שאת הבית מעביר אבי לאח הזה ואמא שלי מוותרת על הבית תמורת שקל יש לציין שבשנת 2004 אבי ואימי עשו צוואה כאשר הם היו בריאים וצלולים היה כתוב בצוואה הראשונה שמי שנפטר ראשון הכל עובר לצד השני ואחר כך כאשר שני הורי נפטרים הרכוש מתחלק ביני לבין אחי האחר והאח הזה שהחתים את אבי במוסד יקבל רק 1000 שח גם חשוב לציין שהאח שהחתים בצוואה החדשה לא ידע שהיתה צוואה לפני רק כאשר עשינו צו קיום צוואה הוציא האח את הצוואה החדשה והתנגד לראשונה מה גם שיום אחרי הצוואה השניה ביקשו מהמחלקה להביא שוב פסיכיאטר ומסתבר שהאבחון היה יום אחד אחרי הצוואה של אחי ובה היה כתוב שאבי לא מתמצא ירידה קוגנטיבית שיפוט לקוי גם בתקופה שאבי היה מאושפז אחי ניסה להוציא אותו ומכיוון שאני הייתי האפוטרופוס לא איפשרתי לו מכייון שידענו שהוא מנסה להוציא אותו על מנת להחתים אותו לא נתנו לו וגם היה עוד דיון מכייון שהאח הזה הפריע לאבי המנוח כאשר הצוות במחלקה ביקש שלא יפריע לו בית המשפט הרחיק אותו לחודש וחצי יש לנו עוד מעט דיון והאח שלי השני אשר גר בחו"ל יגיע גם להעיד וכמובן אימי תגיע על מנת להעיד בבית המשפט בכדי להגיד שמעולם היא לא סיכמה ולא התייעצה עם אבי שהיא מוותרת על הכל תמורת שקל אני אם חד הורית מגדלת ילדה בת 14 וגרה בבית הורי מאז ומתמיד ממתינה לתגובה תודה
שלום
יש לבדוק את ההוכחות לעניין אי כשרותו שלאביך לחתום על צוואה- טענות כפי שהעלית בהחלט טובות כדי להתנגד לצוואה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 055-4532805
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר