אני בהליכי גירושין לפני דיון הראשון נשוי 5 שנים עם 2 ילדים.
גרושתי הוציאה צו הרחקה בטענה שאיימתי עלייה למרות שאינני מתגורר בביתי בעצת עו"ד שלי כי היא איימה שתעשה זאת לחינם וכך עשתה והורחקתי ללא סיבה ואני לא רואה את ילדי מזה כחודש.
השאלה היא שכתגמר ההרחקה יש צו נוסף שתוכל להוציא לי למרות שלא יהיה לי מגע איתה עד לדיון בבית המשפט?
והאם היא צריכה הוכחות ממשיות שאני אלים וכו' כמו שטוענת בכדי להמשיך ולהרחיק אותי?
יגאל שלום
לא ציינת מי הוציא את צו ההרחקה האם בית משפט? האם התקיים דיון במעמד שני הצדדים? עורך הדין שלך אמור לענות לך על שאלות אלו. אני מבינה שצו ההרחקה הינו כנגד אשתך ולא כנגד הילדים ולכן אין סיבה שלא תראה את הילדים . עוך הדין שלך אמור לטפל גם בזה .
לגבי הארכת הצו , אם אשתך תגיש בקשה נוספת , בית המשפט עלול להאריך את הצו . עליך להביא ראיות לכך כי הבקשה איננה אמיתית ולהגן על זכויותך
בהצלחה
בתיה אשורי , עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 055-4532805
תודה על תשובתך
את צו ההרחקה הוציאה המשטרה לא בית משפט בעקבות תלונה שלא נחקרה האישה התלוננה שמעו את גירסתה ורק במזל לא נעצרתי אלא הורחקתי 30 יום.
השאלה לאחר ה 30 יום מה יקרה כי אני לא אהיה במגע איתה האם יש לה אפשרות
משפטית להאריך את הצו או לפנות למשטרה לשווא שוב?
עו"ד שלי הגיש בקשה מיוחדת אך היא מנפנפת כעת באישור המשטרה שבידה וטוענת שאני אלים ולכן לא אראה את ילדי!
מה לעשות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר