אני והגרוש שלי השתתפנו 50% כל אחד בהוצאה של הילד (הגרוש שלי השתתף רק בתשלום ולא היה מעורב עם אותו הגורם כלל) אותו גורם לפנים משורת הדין מתוך התחשבות במצבי הכלכלי באופן אישי אליי ,החזיר לי חלק מהתשלום (לא היה חייב וזה לא מקובל בתחום זה היה רק מרצונו הטוב) פניתי לגרוש בכתב והודעתי כי ממתינים לו אצלי סכום כסף עם פירוט . הוא פנה אליי בהודעת טקסט וטען כי אין לו כוונה להיפגש עימי והציב בדרישה 2 אפשרויות להעברת הכסף אליו , אפשרויות אחת גורמת לי לטרחה השניה ן לא אפשריות מבחינתי כלל . פניתי אליו מתוך יושר ,( לולא פניתי לא היה יודע על כך מעולםמשום שההחזר היה אליי והתחשבות אישית בי בלבד ) האם הוא יכול להציב לי תנאים? האם אני מחוייבת להתנהל לפי רצונו ? אפשרתי לו לקחת את הכסף מתי שנוח לו ללא הגבלת זמן ומקום. ובקשתי שיחתום על מסמך שקיבל את הכסף בכדי למנעו תביעה עתידית מצידו בנושא .בבקשה יעצו לי מה האפשרויות העומדות בפני , ומה עליי לעשות בנדון? תודה ושבוע טוב
בקשי ממנו באסמכתא בכתב את מספר חשבון הבנק שלו והפקידי לו את הכסף או לחלופין הציעי לו להתקזז בהוצאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 055-4532729
אין לי אפשרות כרגע לבצע העברות לחשבון אחר , וגם אין לי יכולת טכנית בזמן הקרוב להגיע לסניף בנק (עקב טיפול רפואי שמגביל ),אני קבלתי ההחזר במזומן וכרגע זו הדרך האפשרית היחידה להחזיר לו - במזומן . והצעתי לו לשלוח את מי שירצה בכדי לקחת את הכסף וישלח עם אותו אדם אישור על קבלת ההחזר . הודעתי לו בכתב שהוא יכול לשלוח מישהו /לקחת בעצמו בכל עת שיחפוץ . האם ההתנהלות שלי מולו מספיקה מבחינה חוקית ? האם יש חוק המחייב אותי לפעול אחרת בנושא . שוב המון תודה על העזרה .
לפתוח חשבון בנק על שמו של הגרוש , ולהעביר את הכספים לחשבון בנק זה כל מה שהיא תיצטרך לעשות להעביר לידיעת הגרוש את מס' החשבון ששם שוכבים הכספים עבורו והינה לך הפיתרון האולטימאטיבי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר