שלום
אני עובדת חצי משרה הייתי עובדת 4.5 שעות והשבוע קיזזו לי שעה מכל יום לצערי נתנו לי לחתום על השעות החדשות ואז הבנתי שזה ישפיע על מצבי הכלכלי אני עובדת מסורה טובה והם מודעים לזה ובמקום עבודתי קשה להם להשיג לי מחליף ועוד לפני לא הצליחו להחזיק מעמד במקום עבודה זה הרבה זמן , שאלתי אם אפנה למעסיק שהשעות לא מתאימות לי שקיזזו לי ואני מחפשת עבודה במקביל כדי שיחזירו לי את השעות ואולי זה יעזור, אבל אם המצב יהיה הפוך יש למעסיק זכות לפטר אותי בטענה שאני מחפשת עבודה במקביל?
תודה
מדובר בהרעת תנאים, עליך לפנות למעסיקך בכתב ולהודיע לו כי חתימתך על אותו המסמך נעשתה שלא בהצדקה ותוך שלא הבנת את משמעויות, כי אינך מסכימה להרעת התנאים ומבקשת ממנו לחזור למצב הרגיל.
באם יבחר שלא לעשות כן, יכול לפטר אותך כמובן וגם את יכולה להתפטר ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
שלום
לקחתי בחשבון להתחרט על החתימה אבל הסיכוי גם יכול להיות קלוש שאז אאבד את העבודה לחלוטין ואשאר ללא הכנסה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר