שלום רב, לפני שבועיים עבדתי במשרד עו״ד כמזכירת אחר הצהריים ולאחר ששבוע לא עבדתי כי אימי הייתה במצב קשה בבית חולים ובנוסף שחיפשתי בחברת השמה שאיתה התקבלתי לעבודה זו , עבודה לבוקר מכיוון שעבודה זו היא רק אחרי הצהריים,
מנהלת המשרד שולחת לי הודעת טלפון, ״חבל שלא טרחת להודיע לי שאת מחפשת עבודה חדשה, אל תבואי יום ראשון״ ואני בכלל בבית חולים עם אימי ומתווכים איתה שאני רק חיפשתי עבודה לבוקר והיא רק מנסה להיפטר ממני! לאחר שאמרתי שזה לא חוקי שהיא פיטרה אותי בהודעת טלפון אז היא אמרה שאולי אני אבוא לשימוע, ולא הלכתי מכיוון שהיא רצתה לפצות על החלטה לפטר אותי בהודעת טלפון. אני עובדת שם כמעט כבר חצי שנה ונתתי להם את כל כולי ועכשיו הם שילמו לי רק 4 ימים שעבדתי החודש , ללא ימי הודעת מוקדמת וללא כלום.. מה עושים במצב כזה ? ומה מגיע לי על פי חוק אם היא פיטרה אותי בהודעת טלפון ללא שימוע וימי הודעה מוקדמת ואני עובדת שם חצי שנה בשכר גלובלי , מה מגיע לי ? תודה רבה על העזרה.
בנסיבות הענין מומלץ כי תסתייע ביעוץ אישי שיבחן את השתלשלות הענינים ויסייע בידך לקבל את זכויותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר