קיבלתי הודעת שימוע מטעם המעסיק. כבר קודם לכך, גמלה בליבי ההחלטה להתפטר, לנוכח מסכת התנכלויות שאני עובר על-ידי המנהל הישיר שלי.
שלחתי למעסיק מכתב התפטרות בדין פיטורין, במסגרתה גוללתי את מסכת ההשפלות והתנכלויות מבוססות שמופעלת כלפיי על-ידי המנהל הישיר שלי. אציין כי יש לי ראיות חותכות לביסוס הדברים במידה ויהא צורך בכך. במסגרת המכתב נתתי הודעה מוקדמת כדין (שמסתיימת מחר).
כשהתקשרתי לברר היכן אני יכול לקבל טופס טיולים, אמרו לי בכ"א שהם לא מקבלים את מכתב ההתפטרות שלי, שהם מפטרים אותי, ושההודעה המוקדמת תהיה בהתאם למכתב הפיטורין.
האם זה חוקי? האם מעביד יכול לסרב למכתב התפטרות שלי? האם עליי להגיע לעבודה למרות שתקופת ההודעה המוקדמת לפי מכתב ההתפטרות שלי מסתיימת מחר? האם יש משמעות לעובדה כי לפני ששלחתי את מכתב ההתפטרות שלי קיבלתי מכתב שימוע (שהגבתי גם עליו וסתרתי את כל הטענות נגדי)?
מכיוון שהזמן דוחק, ולפי מכתב ההתפטרות, סיום ההעסקה אמור להסתיים מחר, אודה על תשובתכם המהירה.
שלום רב,
לכאורה מכתבך תופס, אולם פיטורין בדין מפוטר דורשת הוכחה.
למעשה נתנו לך מתנה מאחר ומפטרים אותך ותהיה זכאי לכל הזכויות עפ"י דין .
שיהיה בהצלחה - מיכל קמחי-זוארץ,עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
