שלום! שמי יוליה ואני עובדת עצות כבר כמה שבועות. העניין הוא שאני בהיריון מחודש 8 ובמקום עבודה אני מזה 3 שנים אך לאחר לידה רוצה לעזוב עקב תנאים ויחס רע כמו כן גם עקב פעולות לא חוקיות שעושים לעובדים בשיטת מצליח(יעבור-טוב לא יעבור אז גם טוב)במשך כל השנים הללו אני עבדתי שבתות רוצה לציין גם שקיבלתי איסור מוחלט להעביר כרטיס עובד בשבת דבר שנודע לי הרבה יותר מאוחר שאין לי בגלל זה שום כיסויי ביטוח רפואי.בשבת אני עובדת מ 16-23 בלילה. אך בכל תקופת העבודה בתלוש משכורת לא נרשמו לי במפורט שאלו שעות שבת אלא נרשם-תוספת מאמץ וסכום מסויים ללא כל פרוט כלשהו.השאלה היא האם זה חוקי לרשום כך בלי שום פירוט? ועוד שאלה -אני מתכננת לאחר לידה לעזוב ולדרוש פיצויים האם הסכום של תוספת מאמץ נכלל בחישוב של פיצויים ואם לא אז מה אליי לעשות-היות בזכות שעות(שבת)הללו המשכורת שלי גבוהה.ומצד שני-בתלןש לא מוגדר שאלו שעות שבת.אשמח לתשובה ולסדר בבלאגן.בברכה, יוליה.
בנסיבות שציינת מומלץ כי תסתייעי ביעוץ אישי לבדיקת תנאי העסקתך ומיצוי זכויותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר