שלום
הוזמנתי לראיון עבודה, אותו עברתי ועל כך קיבלתי הודעה טלפונית בע"פ. קבעתי פגישת הדרכה (שבלעדיה לא ניתן להתחיל את העבודה) - ליום שני האחרון. אלא שנאלצתי להודיע על דחיית הפגישה בבוקרו של יום, בשל כך שהייתי "תקועה" בים המלח ( התיק נגנב והמפתחות לרכב בתוכו). יצרתי קשר עם המעסיקה עוד באותו היום בערב (שני), ביום שאחרי- דרך המייל, טלפון למשרד, פלאפון, אך ללא מענה. בבוקר יום רביעי התקשרתי אליה שוב למשרד ולפלאפון אך זכיתי לניתוק. מיד לאחר מכן קיבלתי מייל בנוסח: "בשבועיים האחרוניים קיבלנו מספר אנשים לתפקיד, כך שאין לנו צורך בעוד אנשים בשלב זה". יש לציין כי לא הייתי בהמתנה לקבלה לעבודה!!! אלא התקבלתי כבר, וכפי שכתבתי לעיל, כבר נקבעה פגישה להדרכה ע"מ שאוכל להתחיל בעבודה. כתבתי לה מייל חזרה בו אני דורשת הסבר, אך כמובן, ללא מענה...
למותר לציין שדחיתי בזמן זה עבודות טובות לא פחות בשל ההתחייבות למעסיקה זו.
יש משהו שאוכל לעשות? איני רוצה לעבוד אצלה, אך זו נראית לי התנהגות לא מקצועית ואף אולי אסורה(?!) בייחוד כאשר המעסיקה היא עו"ד.
בנסיבות שציינת מומלץ כי תסתייעי ביעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר