אני עובדת 4 שנים בעיריית ירושלים כסייעת קיבלתי קביעות לפני כמה חודשים עזבתי את בית הספר האחרון מכיוון שהיה מרוחק מביתי וביקשתי העברה למקום קרוב יותר, כרגע נותרתי בלי בית ספר ומחפשים לי מקום. מה אני אמורה לעשות (כמובן שאין בכוונתי להתפטר) אך יש מצב בו תתחיל שנת הלימודים ואשאר בלי מקום. האם יצטרכו לשלם לי משהו על הזמן שאשר בלי עבודה?
האם יש מצב להעביר קביעות מרשות מקומית אחת לאחרת?
ברמת העיקרון כל עוד ההשעייה בעצם נגרמה על ידך אין למעסיקה כל חובה לשלם לך על התקופה דנן שכן מדובר בחל"ת.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
(אני עובדת 4 שנים בעיריית ירושלים כסייעת קיבלתי קביעות לפני כמה חודשים עזבתי את בית הספר האחרון מכיוון שהיה מרוחק מביתי וביקשתי העברה למקום קרוב יותר, כרגע נותרתי בלי בית ספר ומחפשים לי מקום. מה אני אמורה לעשות (כמובן שאין בכוונתי להתפטר) אך יש מצב בו תתחיל שנת הלימודים ואשאר בלי מקום. האם יצטרכו לשלם לי משהו על הזמן שאשר בלי עבודה? האם יש מצב להעביר קביעות מרשות מקומית אחת לאחרת?)
ברמת העיקרון כל עוד ההשעייה בעצם נגרמה על ידך אין למעסיקה כל חובה לשלם לך על התקופה דנן שכן מדובר בחל"ת. דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
תודה על התשובה.
היום נאמר לי שאם תוך שבוע אני לא אמצא מקום (בית ספר) חדש הממונה עליי תראה אותי כמתפטרת למרות הקביעות. האם זה נכון וחוקי (אני לא רוצה להיות בורה מולה ).
תודה על התשובה.
היום נאמר לי שאם תוך שבוע אני לא אמצא מקום (בית ספר) חדש הממונה עליי תראה אותי כמתפטרת למרות הקביעות. האם זה נכון וחוקי (אני לא רוצה להיות בורה מולה ).
תודה על התשובה המהירה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר