שלום!אני עובדת יותר מ 3 שנים . בכל השנים הללו עבדתי כל שבת(מ16-23 )ובימי חול 6-7 שעות.ובאמצע שבוע הייתי מקבלת יום חופש.רוצה לציין כי בשבת אסרו אליי להעביר כרטיס עובד(אני יהודיה)ובתלוש משכורת לא היה שום זכר לשפירוט שעות שבת אלא- רשום תןספת מאמץ וסכום בשקלים(ללא כל פירוט איך התבצע פירוט וחישוב שעות שבת) העבודה בשבת מהווה חלק משמעותי במשכורת שלי.החודש קיבלתי דמי הבראה(החלק הראשון עבור 3 ימים) לפי 250 שח ליום.לא ברור לי לפי מה זה מחושב ואף אחת לא עונה לי.כאשר פניתי למנהלת חשבונות של שעושה לנו לעובדים משכורת היא אמרה ששבת לא נחשב כי כביכול את לא עובדת בשבת כי את לא מעבירה כרטיס(הרישום מופיע רק ביומן של העבודה)אז מבחינתה זה כאילו אני לא עובדת בשבת ואז יוצא-שגם בשבת אני לא עובדת וגם יום אחד משבוע שזה החופש שלי גם לא עובדת כלומר פעמיים בשבוע חופש-אז אני לא עובדת במתכונת של משרה מלאה ולא מגיע לי לשלם יותר.אני בשבועות אחרונות של היריון קשה ולא כל כך מצליחה לרוץ בעיר לשם בירורים.אנא עזרו לי עם היעוץ או הפנו אותי למישהו שיכול להגיד לי למה אני זכאית.
עולה משאלתך כי המעסיק פועל שלא כדין. על המעסיק חלה חובה לשקף בתלוש השכר את שעות העבודה, ולא לכלול רכיבים "פיקטיבים".
את זכאית לקבל תוספת גמול על שבתות וכמובן אין לראות בך כמי שקיבלה ימי חופש פעמיים בשבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר