שלום לכולם,
בעלי כרגע בתהליכי קבלה למשטרה, והוא עומד לפני תחקיר בטחוני.
לפני 3 שנים הוא היה בשני ראיונות: אחד בשב"כ ואחד במשרד הבטחון, ושם שאלו אותו בנוגע לסמים, והוא אמר שהוא ניסה חגיגת.
עכשיו, בתכלס הוא לא ממש ניסה, חבר שלו פורר לכוס וודקה רדבול של עצמו חצי כדור (שזה עוד היה חוקי) ובעלי לקח שלוק מאותה כוס של חבר שלו בלי לדעת שהוא שותה כוס שיש בתוכה קצת חגיגת...
העניין הוא שבראיון במשטרה, כאשר נשאל על חגיגת, הוא ציין שהוא לא השתמש בחגיגת, כי זה באמת מגוחך והוא לא השתמש בתכלס (לא שיש כל כך מה להסתיר... זה היה חוקי...) והוא הודה כי עישן מספר פעמים מועט גראס.
השאלה שלי היא, האם הם עושים הצלבת מידע עם המידע שנמסר בראיונות בשבכ ובמשרד הבטחון? האם זה חוקי? ובנוסף, האם הם עושים הצלבת מידע עם התחקיר הבטחוני שאני עברתי לפני חודשיים לצורך קבלה לעבודה בחברה צבאית? ואם לא, האם הם יכולים להחתים אותו על טופס שהוא מאשר להם לבדוק ולחטט לגבי מתן הודאותיו על סמים בראיונות עבודה שונים?
תודה רבה על התשובה!!!
שבת שלום :)
נראה לי כי מותר "להצליב מידע" שהרי כל הגופים בהם מדובר הינם אצל אותו מעסיק - שירות המדינה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר