מחפש עורך דין, או יעוץ משפטי חינם באם יש עדיין דבר כזה חינם בהסתדרות. מעסיק פיטר אותי לפני 4 חודשים בגין תפקוד מצויין כממונה בטיחות באתר חקלאי. ברשותי מכתבי המלצה ממנכ"ל החברה שהועבר לידי ולמנהל האתר רק שלושה חודשים לפני כן וכן המלצה ממנהל בטיחות אזורי של תאגיד חברת האם מאירופה.
סירותי לתפקידי כארחאי על שלום העובדים (פועלים תאילנדים שסיכנו חייהם באתר החקלאי בעבודה בגובה) וחובתי לדווח לחברת האם על כל כמעט תאונה עצבנה את מנהל האתר ויד ימינו מנהל התפעול שדרשו ממני ואיימו עלי להתעלם מהפרות הבטיחות בגלל שיקולים כספיים שיכלו לפגוע ביבול האתר.
העילה לפיתורין נכתבה בשימוע מופרך שהעיד על הבורות והתפשוט שחברו יחד אצל מנהלי האתר שהבהירו לי כי אם אין אני יכול להתעלם מהליקויים המסכנים חיי אדם הדלת פתוחה. על השימוע חתום מנהל תפעול חסר כל השכלה פורמלית, חסר השכלה ותעודות בבטיחות, חשמל, הדרכה ושאר הנושאים הקשורים לחיי אדם עליהם הייתי מופקד ונושא באחריות פלילית בגין תפקידי כממונה בטיחות. אשמח לפרט יותר ולדעת מי יכול לסייע בלקשר אותי לעורך דין מתאים שיהיה מוכן ללמוד את התיק לפני שידרוש ממניכספים שאיני יכול להוציא מראש. בעיני המקרה שלי הוא מקרה קלאסי בו בטיחות העובדים היא משנית בעיני ראשי הארגון, ורק לאחר שקורא אסון מנהלי הארגון עומדים למשפט בגין רשלנות כפי שעומד עתה מנכ"ל הרכבת לשעבר בגין אסון בית יהושוע ומקרים רבים אחרים.
ישנם עורכי דין, אשר במידה והתיק נראה להם, יוכלו ליתן לך ייעוץ וטיפול משפטי בתשלום אחוזים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
זה שיש עורכי דין ידוע לי אבל העזרה שביקשתי היא שמות ומספרי טלפון של עורך דין או ארגונים שיכולים לתת סיוע ראשוני חינם. האם בזה ניתן לקבל מידע?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר