עבדתי במקום מסויים וחתמתי מראש על חוזה העסקה של 50 יום שהתפרשו על 3 חודשים (דצ ינו פבר), בחוזה הוסכם שהתשלום יועבר לחשבון הבנק שנתתי להם. עם סיום החוזה נוכחתי לדעת שלא קיבלתי תשלום בגין אף אחד מהחודשים אך עם זאת נשלחו אלי הבייתה פירוט תלושי השכר. לאחר שבועיים התקשרתי עם אותו מקום ותבעתי ממנו לשלם לי את המגיע לי בציון העובדה שהם מלינים את משכורתי, יום לאחר מכן כבר חזרו אלי ואמרו לי שכנראה הייתה בעיה עם המס חשבון בנק ששלחתי להם דאז בפקס ואמרו שזו לא הלנת שכר כי הם הוציאו לי 3 צ'קים על המגיע לי שהם נמצאים במשרדם. ושאני אבוא לקחת. הלכתי לאחד הסניפים ואחרי בירורים אמרו השצ'קים אכן קיימים אך בסניף אחר, ביקשתי שישלחו אלי הבייתה ומיותר לציין שעברו כבר 10 ימים ועדיין לא קיבלתי אותם בדואר.
השאלה שלי האם זו נחשבת הלנת שכר גם אם מס חשבון הבנק היה שגוי בספרה מסויימת או שהם לא רשמו נכון, וגם אם כן הם לא אמורים ישירות להודיע לי על כך אחרי שניסו להפקיד את הצ'ק הראשון ולא לחכות שאני אתקשר איתם? או לפחות לשלוח מיוזמתם את הצ'קים אלי?
תודה מראש,
לפי הנתונים זה נשמע כהלנה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר