אני מנהל מסעדה כשנה ושלושה חודשים. הבעלים של המסעדה מכר את המסעדה לפני שבועיים והחל מאותו יום המסעדה בבעלות חדשה ולעובדים מעביד חדש.
הבעלים הקודמים סגר בחוזה עם החדשים שהוא ישלם לי את הפיצויים ובמקביל נתנו הודעה מוקדמת לכל העובדים ביום שהחברה נמכרה והועברה לבעלות חדשה, כך שהשכר בעבור התקופה של ההודעה המוקדמת יהיה לכולם מהמעביד החדש.
טרם חתמתי על חוזה כלשהו עם המעביד החדש ואתמול לאחר ויכוח סוער הוא אמר לי ללכת הביתה במהלך ההודעה המוקדמת אך הרוחות נרגעו ונשארתי והיום זה שוב קרה ואני זה שהלכתי מרצוני.
האם מותר לי ללכת באמצע ההודעה המוקדמת והאם אני צריך לדרוש את התשלום בעבור ההודעה המוקדמת מהמעביד החדש או לפחות על השבועיים שעבדתי תחתיו?
היות והנך ממשיך לעבוד באותו מקום עבודה, והמעביד החדש ממשיך את רצף הזכויות והוא זה שאמור לשלם לך פיצויי פיטורין, ממליצה לך להמשיך לעבוד עד שהמעסיק החדש יפטר אותך בכדי שתוכל לקבל את פיצויי הפיטורין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר