1 ) ניסיתי לבצע "מסירה אישית" לנתבע. נתקלתי בסירוב, קללות/עלבונות ואיומים. לשמחתי הצלחתי להקליט חלק מהשיחה בנייד שלי.התביעה בבית דין אזורי לעבודה ת"א כנגד המעסיק לשעבר.
2 ) על-פי ההנחיות הנחתי את המעטפה בפתח העסק וצילמתי זאת.
3 ) על-פי ההנחיות אני אמור להודיע לבית הדין את הקורה בעת המסירה האישית. אשמח לדעת כעת כיצד עליי לנהוג בהמשך ואם בכלל אני אמור לעשות משהו פרט להודעה.
4 ) על-פי בירור שערכתי, התברר שהנתבע לא הגיש כתב הגנה כמצווה ואף לא ביקש אורכה לשם כך. שאלתי היא : האם בית הדין שולח לנתבע את כתב התביעה בדואר רשום, כפי ששלח אליי ואם כן נשלח, איך אוכל לברר/לדעת האם הנתבע קיבל וחתם או סירב לחתום ולקבל.
4 ) שאלה אחרונה אותה אבקש לשאול היא האם ניתן לשלוח בפקס או בדואר רשום "בקשה למתן פסק-דין בהעדר הגנה". או שאני חייב להגיע למזכירות בית הדין ושם למסור את הבקשה.
בתודה,רוני. נ.ב. את התביעה כתבתי והגשתי בעצמי כעת אשמח לפגישת ייעוץ וייצוג ( כמובן בתשלום ) בבית-הדין. נייד 057-7864007
עם הגשת הבקשה לקבלת פסק דין בהיעדר הגנה ממליצה לך להגיש תצהיר המאמת את שכתבת כאן בנושא המסירה.
במידה והנך מעוניין ביעוץ ויצוג פרטיי באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר