שלום רב,
עבדתי בחברה במשך כשנתיים.
3 שבועות לפני חג הפסח האחרון הייתי בחופש מחלה ושנגמר חופש המחלה אמרה לי הבוסית בטלפון לא להגיע לעבודה בערך כחודש כי המעסיק החליט לסגור את המפעל בגלל פסח ומעבר.
אני מצידי אמרתי לה שאני לא מסכים וזה לא חוקי ונתתי מכתב התראה של מתפטר בדין מפוטר אך כל זה לא עזר,לא הייתה שום התייחסות,כמו כן צירפתי את אישורי המחלה למכתב ההתפטרות.
לפני כמה ימים שזה כחודשיים וקצת אחרי חופש המחלה ואחרי כחודש מכניסת הפיטורים בדין מפוטר לפועל הם שלחו לי מכתב פיטורין עם התאריך של 10.6.2010 אבל טוענים כי פיטרו אותי יום לפני חופש המחלה,כמו כן כתבו כי עבדתי 8 חודשים בחברה במקום שנתיים.
האם המכתב הפיטורין עם התאריך של היום מוכיח כי אכן הם פיטרו אותי אחרי חופש המחלה ואחרי ההתפטרות בדין מפוטר?
אני שואל כי אין לי תיעוד לשיחה בה אמרה לי הבוסית לא לבוא לעבודה אבל יש פירוטי שיחות שמראים כי "רדפתי" אחריה שתסדר לי עבודה.
מיותר לציין כי לא קיבלתי אף הודעה מוקדמת בכתב כחוק ואף מכתב פיטורין בתקופה שלפני חופש המחלה.
בתודה מראש!
מהעולה במתואר בפנייתך ישנן לצידך כמה עילות תביעה.
ממליצה לפנות לייעוץ משפטי מקיף בעניין זה, פרטי משרד באתר זה.
ליזה בן-שחר,דמרי עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
זה חשוב.
אני יודע שיש לי על המון לתבוע.
לכאורה, במקרה ותצטרך להוכיח טענת בדבר פיטוריך/התפטרותך לאחר חופשת המחלה צרף לכתב תביעתך את מכתבך בגין ההתפטרות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר