הנני לאחר חופשת לידה (חודשיים בדיוק), אני עובדת בבי"ח כשנתיים בתור אחות מוסמכת עם תואר.
אחראית המחלקה שלי טוענת כי אינני מתאימה למחלקה הספציפית בה אני עובדת, לטענתה אוכל להתקדם יפה בעבודה במחלקה אחרת, פחות אינטנסיבית. ההמלצה שלה היא שאני אתפטר על דעת עצמי, כי זה פחות יפגע לי באפשרויות להתקבל לעבודה חדשה (לטענתה לא אוכל להמשיך לעבוד באותו בי"ח, לפי חוקי ביה"ח).
בעבודה החדשה שמצאתי רוצים המלצות עלי מהמחלקה בה עבדתי, נאמר לי כי ביה"ח לא נותן המלצות, מה אוכל לעשות בעניין?
אציין גם שלפני הלידההייתי מוגדרת תחת השגחה של אחות, תחת זכוכית מגדלת, הייתי נתונה תחת לחץ מתמיד וקבלתי יחס מאוד מזלזל וביקורת מאוד פוגעת ללא שום הצדקה, מהמדריכה שלי. כמו כן אחרי שחזרתי מחופשת לידה המשיך הלחץ ואף גבר. בשלב מסוים לאחר 6 שבועות בשיחה עם האחראית והמדריכה הובהר לי כי, ככל הנראה אני לא מתאימה למחלקה ויש לי עוד שבועיים להוכיח את עצמי, אבל הן המליצו לי בחום לחפש מקום עבודה חדש.
השאלה היא האם להתפטר לבד (ולדרוש המלצות ולבקש פיצויים, עקב התפטרות לשם טיפול בתינוק) או לתת להן לפטר אותי, לבקש שימוע הוגן וכל המשתמע מכך?
לאור העובדה, כי ככלל הממונה עליך מתכוונת לפטר אותך ואת כן מחפשת מקום עבודה חדש, הייתי ממליצה על המתנה לפיטורים מצד המעסיק (אומנם העניין אינו נעים אך מגן עליך מפני מימוש זכויותיך).
אל תדרשי שימוע הוגן, תני להם לעשות את כל "העבודה" הראויה.
בהצלחה,
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
השאלה היא האם זה באמת הולך לפגוע לי באפשרות להתקבל למקום עבודה חדש, כמו שנאמר לי, או שהם פשוט מעדיפים לחסוך מעצמם עבודה מיותרת.
והאם הם יכולים לפטר אותי ללא סיבה קונקרטית לפיטורים? מה התהליך של הפיטורים? (אני ללא קביעות).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
