עבדתי דרך חברת כ"א על בסיס שיבוצים יומיים במקומות עבודה לפי צורכי החברה מחודש 1/2008 ועד 3/2009 (1/08,
3-7/08,10/08,1/09,3/09) בתלוש השכר האחרון שלי מופיע וותק של 1.03 יתרת ימי חופשה 6.10. כמו כן בחודש 1/2009 פתחה עבורי חברת כ"א ביטוח מנהלים והפרישה עבור חודשיי העבודה 1,3/09 וכן פיצויים.
במהלך כל תקופת עבודתי איתם ימי העבודה היו על בסיס זימון טלפוני מהם . בחודש יוני 2010 פנתה עליי טלפונית פקידה מחברת כ"א והציעה לי לעבוד לתקופה של עד שנה כמזכירה מחליפה לעובדת בחופשת לידה, הודעתי לה כי אנני יכולה להתחייב לשנת עבודה מכיוון שאני בחודש שלישי להריון ותקופת העבודה המבוקשת תעלה לי על תקופת הלידה ולכן סירבתי להצעת העבודה והיא אמרה כי תציין שאני בהריון בכרטיס עובד שלי. לאחרוןנה קיבלתי מחברת כלל בה מתנהל ביטוח המנהלים שלי שניפתח על ידם ובו נאמר כי החברה לא הפקידה החל מ- 4/09 כספים ולכן יש חוב. פניתי אליהם טלפונית ובשיחה נאמר לי כי עליי להביא מהם מכתב כי לא עבדתי אצלהם מחודש 4/2009.לאחר שדיברתי עם החברה מספר פעמים בנושא הוסבר לי כי מבחינתם אני התפטרתי ולכן אנני זכאית לכספיי הפיצויים. יש לציין כי כספיי הפיצויים שהופקדו הם עבור חודשיי העבודה 1,3/2009 בלבד. ולא בוצעה הפקדה רטרואקטיבית מהיום הראשון לעבודה לגביי התמלוגים. האם זה חוקי???
לא.
על המעביד לנהל פנקס חופשות שתואם את המציאות ולהפריש את כספי הפנסיה כפי שמופיע בתלוש השכר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
לא לקחתי ימי חופש וצבירת ימי החופש היא לפי המופיע בתלושי שכר. האם על החברה להמיר את ימי החופשה להם אני הייתי זכאית לכסף?
לגבי הביטוח מנהלים החברה פתחה אותו ב- 1/2009 ואז הוא ירד לראשונה מתלוש השכר שלי ואחר כך בתלוש 3/2009 .
לגביי הפיצויים מכיוון שלא התפטרתי ולא פוטרתי כיצד הם יכולים למנוע ממני את הפיצויים??? הרי בחודשים בהם לא עבדתי דרכם הם לא זימנו אותי וכשכבר זימנו אותי לאותה עבודה למשך תקופה של כשנה סירבתי כי הייתי בהריון ולכן לא הייתי יכולה להתחייב לתקופה שכזו. האם זו התפטרות???
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר