אני עוסקת בפיתוח תוכניות לימודים, לאחר שחתמנו מראש על חוזה לשנה ורוב התוכנית כבר אצל המעסיק ונשלחה להדפסה, המעסיק שלי החליט על הרעת תנאים (שינוי הגדרת התפקיד, ושינוי שעות העבודה לשעות ערב) כשסירבתי הוא הודיע לי בעל פה שבחודש הקרוב אסיים לכתוב את התוכנית ושהוא מפטר אותי. חשוב לי לציין שהסכמתי להתפשר על המון דברים בכלל זה גובה השכר, אך התנאי היה שאועסק לשנה שלמה ולא לשלושה חודשים - המעסיק הודיע לי שהוא מרוצה מאוד מהעבודה שלי, אבל אני עולה להם יותר מידי כסף ועוד מעט בחגים אין הרבה ימי עבודה ואני לא משתלמת להם. האם זה חוקי???
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
יש סעיף שכל צד יכול להודיע 30 יום מראש לפני סיום החוזה, נכון להיום עברו חודשיים וחצי מהחוזה - הם פשוט חיכו שרוב תוכניות הלימודים יהיו אצלהם, גם היום הם שלחו לי מייל שעד לתאריך 10.09 עליי לשלוח להם בסוף כל יום עבודה את התוצרים לאותו יום - כי אני עובדת מהבית - בגלל שהמקום בשיפוצים, עד היום שיטת העבודה הייתה שאני שולחת חוברת מלאה וערוכה להדפסה כי הרבה פעמים אני עורכת שינויים תוך כדי הכתיבה - זה הרעיון בפיתוח... הם כנראה חוששים שאני לא אסיים את התוכניות, למרות שעד היום רק אני עמדתי בכל ההתחייבויות והם לא. האם אני חייבת להמשיך לשלוח להם את התוכניות? הם אמרו שהם מאוד מרוצים מהתוצרים, ושאני מאוד מקצוענית והם מאוד מעריכים אותי, אבל אין להם כסף לשלם לי ואני עולה להם כמו 3 סטודנטים. הם כבר ירדו מהנושא שאמשיך לעבוד עד 20:00 בערב כל יום - הם סגורים על כך שיש לפטר אותי, למרות שלא נתנו לי מכתב פיטורין - הכל בעל פה. אני בינתיים התחלתי לחפש עבודה וכבר מחר זומנתי לריאיון עבודה ראשון - אני לא יודעת כיצד לנהוג???
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר