שלום ,
לאחר שסיימתי את חופשת הלידה הודעתי על הארכתה .
לפני תום תקופת הארכה הודעתי שאני מעוניינת לחזור לתפקידי .
המעביד הציע לי לחזור לתפקיד אחר ( אני מנהלת חשבונות) פקדותי בתחילה בשעות רבות יותר ובאותו שכר ולאחר מכן שינה את דעתו וציין שמוכן באותן שעות . כל אותו זמן העברתי למעביד תגובה ברורה שאיני מעוניינת בתפקיד זה מאחר וזהו אינו תפקיד ההולם את מקצועי ואת תפקידי האחרון בחברה .
בהצעתו האחרונה ביקשתי מהמעביד לשקול את צעדיי ובהתאם ביקשתי זמן . המעביד מצידו החליט שאם לא חזרתי תוך 24 שעות אזי התפטרתי ובהתאם הוציא מכתב . הודעתי למעביד בכתב שמכתב זה איננו מקובל עליי ואני דורשת את מלא זכויותיי עפ"י חוק 60 יום + 30 יום + פיצויים מלאים + מכתב פיטורין .
עברו 10 ימים והמעביד טרם הגיב ובמקביל המעביר לחשבוני סכום שווה ערך ל-3 משכורות . אודה לכמה הבהרות : 1. האם מה שהמעביד עושה חוקי ? מהן זכויותיי המלאות לאור נתונים אלו ? מה המלצתכם לגבי המשך צעדיי ?
תודה רבה
אורלי
מעסיקך פעל בניגוד לחוק לאור העובדה כי היה עליו להחזירך לעבודה באותו התפקיד בו עבדת טרם היציאה לחופשה.
ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר