אז ככה אני עובד בחברת מכירות דרך הטלפון שנה וחודשיים. לפני שבועיים החברה הוציאה הקלטות של מספר שיחות שלי שבהם איני מדבר כראוי עם לקוחות . חשוב לציין שאני אחד העובדים הטובים בחברה ומכניס הרבה כסף עם המכירות שיש לי . לאחר מכן החליטו להשעות אותי אחרי מספר ימים של השעייה קראו לי לשימוע אבל הודיעו לי שההחלטה נדחתה וקראו לי לפגישה נוספת בפגישה השנייה דיברו על כמה נזק גרמתי לחברה ואמרו שעדיין אני לא נכנס לעבוד ושאני ממשיך להיות בהשעייה והם חושבים מה לעשות עם זה , אני בתוקף דרשתי תשובה עדכנית לגבי מעמדי ,כמו כן דרשתי מכתב פיטורין אך החברה לא נתנה לי שום תשובה והחליטה להמשיך להשעות אותי. כמו שהבנתי החברה לא מעוניינת לתת לי תשובה עדכנית ומושכת את זה כדי לא לשלם לי פיצויים, מה אני יכול לעשות במצב כזה האם אני יכול לתבוע פיצויים ולפרש את ההשעייה הארוכה הזאת(כחודש) כפיטורין ?
החברה לא יכולה להשעות אותך מעבודתך, מבלי ליתן לך שכר בגין ימים אלו.
שלח מכתב למעסיק, בו תבקש הבהרה בנושא מעמדך, וכן דרוש תשלום בגין המים בהם הושעת מהעבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר