שלום, לפני כשבוע הודעתי על התפטרות ממקום עבודתי לאחר שנת עבודה, ונתבקשתי לתת חודש כמקובל. לאחר מספר ימים הותקפתי מילולית ע"י עובד במקום - בצעקות רמות וניבולי פה, מול עיני שאר העובדים ובעלת החברה, שלא הפסיקה את ההתקפה. כמובן שנוכח ההשפלה עזבתי את המקום והלכתי לביתי . מאותו יום אני בדכאון וחששות, אינני מסוגלת לסבול את העובדה שאצטרך לראות את התוקף שוב, או לשבת במקום כזה שמאפשר מצב כזה ואינני מעוניינת לשוב למקום ולהמשיך את השבועות שנותרו עד לסיום החודש כפי שסיכמתי עם המנהל טרם האירוע. האם אני חייבת ,לאור האירועים הנ"ל, לשוב למקום העבודה?
תודה
ממליצה לך לכתוב מכתב למעסיק, ולהלין על הסיטואציה בו היית, ולהודיע למעסיק, כי היה והתנהלות של העובד כלפיך תחזור על עצמה והמעסיק לא יפעל לעצור את ההתקפה, את תסיימי את עבודתך, גם אם לא תיתם תום תקופת ההודעה המוקדמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
אני ממש לא מסוגלת לחזור לשם ולראות אותו.. לא מסוגלת להתמודד עם תחושת ההשפלה של מה שחויתי מול כולם , האם אין אפשרות 'חוקית' לא לשוב לשם כלל?
תודה רבה
לי,
את לא חייבת לעבוד במהלך ימי העבודה המוקדמת, אבל לא תקבלי שכר בגין ימים בהם לא עבדת (אם יש לך ימי חופש שלא ניצלת זאת יכולה להיות הזדמנות טובה לעשות זאת).
בכל מקרה אני ממליצה לך לכתוב למעסיק שלך על עניין התקיפה, במיוחד אם בעקבותיה את מחליטה שלא לעבוד בימי ההודעה המוקדמת. את לא חייבת למסור את המכתב אישית, אפשר גם לפקסס ולוודא שזה התקבל.
בהצלחה!
בימי ההודעה המוקדמת חלה על העובד החובה לעבוד, היה ולא, המעסיק יכול לחייב את העובדת בימי ההודעה המוקדמת.
נא בדקי תשובתייך!!!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
הסיבה ששאלתי אם יש דרך עבורי להמנע מלהגיע למשרד ולהמנע מלחוות את ההשפלה הכרוכה בכך, היא מאחר וידעתי על האפשרות כי אתבע על שארית הימים שנותרו, ואני מחפשת דרך למנוע זאת, ולחסוך מעצמי עוגמת נפש- מעצם ההגעה למקום, או מכך שאתבע..
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר