היי אני שיר מלצרית עבדתי במקום שנה ו4 חודשים ופוטרתי כי ביטלתי אבטחה לשולחן ללא ידיעתם המנהל טוען שזה גניבה ופיטר אותי לפני חודש ביקשתי מכתב פיטורים כי אני לא גנבת וכל המלצריות עושות את זה וככה לימדו אותנו לעבוד וכל המנהלי משמרת מודעים לזה ומבטלים בעצמם. רציי לדעת ם אני כאית לקבל פיצויים וגם על זה שהוא לא נתן לי לי התראה מראש,אני מאוד נפגעתי ממקום עבודה זה כי נתתי את כל כולי והוא הוציא לי שם של גנבת. רציתי לאול עוד משהו בחינת חוק, אנחנו מפרישים כל שעה לעסק 28 שקל לשעה וככה הם מוצאים לנו תלוש. הם מחזירים לנו שכר מינמום 20.70 זה חוקי?
אני צריכה את עזרתך כי מאוד נפגעתי ממקום העבודה במיוחד שהייתי אחת המלצריות הטובות של המקום נתתי 100 אחוז כל פעם שהוא היה צריך אותי באתי ועכשיו הוא מלכלך עליי בגלל אבטחה? 6 שקלים?..עוד אחרי שהם לוקחים לנו 6 שקל בערך לשעה..מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה שיר!
היי אני שיר מלצרית עבדתי במקום שנה ו4 חודשים ופוטרתי כי ביטלתי אבטחה לשולחן ללא ידיעתם המנהל טוען שזה גניבה ופיטר אותי לפני חודש ביקשתי מכתב פיטורים כי אני לא גנבת וכל המלצריות עושות את זה וככה לימדו אותנו לעבוד וכל המנהלי משמרת מודעים לזה ומבטלים בעצמם. רציתי לדעת ם אני זכאית לקבל פיצויים וגם על זה שהוא לא נתן לי לי התראה מראש,אני מאוד נפגעתי ממקום עבודה זה כי נתתי את כל כולי והוא הוציא לי שם של גנבת. רציתי לשאול עוד משהו מבחינת חוק, אנחנו מפרישים כל שעה לעסק 28 שקל לשעה וככה הם מוצאים לנו תלוש. הם מחזירים לנו שכר מינמום 20.70 זה חוקי?
אני צריכה את עזרתך כי מאוד נפגעתי ממקום העבודה במיוחד שהייתי אחת המלצריות הטובות של המקום נתתי 100 אחוז כל פעם שהוא היה צריך אותי באתי ועכשיו הוא מלכלך עליי בגלל אבטחה? 6 שקלים?..עוד אחרי שהם לוקחים לנו 6 שקל בערך לשעה..מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה שיר!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר