שאלה לגבי הלנת כספי ביטוח מנהלים מהשכר
המעסיק שלי כבר מחודש מרץ 2010 לא העביר את כספי הביטוח מנהלים / פנסיה שלי לקופה למרות שהם הורדו משכרי וכמובן שלא הוסיף את חובתו והפקיד לקופה
הצטברו שם כבר חובות של אלפי שקלים וכר קיבלתי לפני מס' חודשים מכתב אזהרה מהקופה לפני ביטול הפוליסה והמעסיק הבטיח שהכול יטופל ולא טופל בכלל .. מה עלי לעשות ? למי לפנות ? עד כמה זה חמור מצידו ?
לפני יומיים הוא גם שלח מייל לכל עבדי החברה שעקב קשיים כספיים מפחית לכולנו לחצי שנה למינימום את הקרנות ותודה על הסכמתנו ,למרות שלא ביקש הסכמה וכבר עשה את ההפחתה במשכרות חודש שעבר בניגוד לידיעתי .בעצם לידיעת כל העובדים . (כמובן שגם כסף זה לא עבר לשום מקום במקרה שלי ).. מדובר בחברה פרטית מכובדת שמנסה להיות בן לאומית ועובדת עם החברות הכי בכירות בישראל ובעולם
אני רוצה לשמר את העבודה כי קשה למצוא אחרת
בעקבות מכתב ששלחתי הועברו היום כל הכספים לביטוח .. אבל בקשר לאי הסכמתי בקיצוץ נאמר לי שאם זה לא מקובל עלי אני מוזמנת להתפטר והם יתנו פיצויים ..
אני הבלם שעלי לקבל גזרות תחת איומים .. מה כאן חוקי ?? מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתפטר ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
ישנה בעיתיות, אם לא תביעו את התנגדותכם סימן שהסכמתם. ממליצה לכם להגיע לאיזה שהיא הסכמה עם המעביד, עי השלמת ההפרשות לאחר תקופה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר