שלום אני וילדתי שהינו במקלט לנשי מוכות פונינו ע"י משטרה, ולשכת הרווחה עם הבגדים שעלינו בלבד, לפני כן עבדתי כמנהלת מכירות שנתיים, לפני כן הייתי ב5 ימים חופש עקב דיון בבית המשפט, ואיתור בתי שנחטפה ע"י אביה, יש לי אישורים לכך, עפ"י חוק שנבדק ע"י עו"ד אישה שנמצאת כ 60 יום במקלט זכאית לדמי פיצויים, פניתי למעסיק שלי הוא מסרב לשלם וטוען שעזבתי ב-25.2 ולא ב-7.3 ביום שפוניתי טוען "שברחתי לפני" דבר אשר לא נכון הוא אף הגיע לביתי ושאל לשלומי ודיבר עם אחותי ועו"ד שיצגה אותי בתיק המשמורת, שלחנו לו מכתב והוא לא מעוניין לשלם אני איבדתי מקום עבודה ואין לי פיצויים , למרות שהייתי עובדת מצטיינת (יש לי תעודות ממנו על כך ) אין לי אפשרות לקחת עו"ד והוא מאיים עליי שיעמיד סוללה של עו"ד (הוא איש אמיד) אנא עזרו לי מה עליי לעשות (סליחה שההודעה ארוכה מידי)I אבל אני במצוקה הגרוש לא משלם לי מזונות ואני עובדת כרגע בכל עבודה מזדמנת בתודה מראש שירה סבן 050-7774917
המקרה מורכב. אמליץ לך לפנות לעו"ד לבירור מקיף על מנת להימנע משגיאות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר