שלום רב,
לפני כ8 חודשים התחלתי את עבודתי אצל מעסיק זה . הגעתי לעבודה זו עם קרן פנסיה פעילה כבר 3 שנים שהתחלתי לעבוד אצלו הוא אמר לי שהוא מתחיל להפריש לי לקרן מיידית והדבר לא בוצע פניתי אליו לפני כחודשיים בבקשה לתחיל להפריש לי מיידית לפנסיה הוא גיחך ואמר מה בוער לך את לא זקנה מה את צריכה פנסיה התעלמתי פניתי אליו אחרי חודש מה קורה עם הפנסיה שלי הוא אמר לי שאני נודניקית ושאני ירד מזה זה לא בראש מעייניו כרגע ,פניתי אליו שוב השבוע מה קורה עם קרן הפנסיה הוא שוב אמר לי שאני נודניקית בשלב זה פניתי לסוכן ביטוח שלי והפרשתי את הכספים לבד יש לציין שיש לי גידול בראש ואני מאוד מודאגת מה לעשות הוא מתחמק להפריש לי לפנסיה שחלק מהפנסיה זה אובדן כושר עבודה חס ושלום יקרה לי משהו מה יהיה הוא לא מפריש גם לבנות האחרות ,פניתי להנהלת חשבונות שלו הם אמרו לי לדבר רק איתו המצב הזה רק החמיר את הבריאות שלי ועם אני ימשיך לנדנד לו אני יאבד את עבודתי
מה עושים במצב כזה?
תודה מראש
מאיה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר