שלום
עבדתי במשך 26 חודשים במשרה חלקית - 3 ימים בשבוע בשנה השניה עבדתי כמה חודשים 4 ימים
אני רוצה לפדות ימי החופש שנותרו לי
אני מעוניין לדעת כמה ימי חופש מגיעים לי .
על פי החוק ראיתי כי הכל תלוי במספר הימים שעבדתי במשך השנה חלקי 200 כפול מספר הימים המגיעים לי לפי וותק .
האם החישוב הנכון הוא: 3*52(שבועות ) * 14(ימים) לחלק ל-200
ככה ראיתי שחישבו בדוגמא בידיעון של קו לעובד
אני מבקש כי יענה לי עו"ד המתמחה תודה לעונים
במידה ונותק יחסי עובד ומעביד, אזי חישוב ימי חופשה על פי היקף המשרה בה אתה עובד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
מה פירוש נותקו יחסי עובד מעביד ?
עבדתי במשך 26 חודשים רצופים
כאשר בכל שבוע עבדתי 3 ימים בשבוע או 4 ימים בשבוע הבסיס של המשרה היה חצי משרה כלומר 21 שעות שבועיות אותם ביצעתי על פני 3 ימים והיה לי שכר בסיס חודשי .
הפסקתי את עבודתי וביני המעסיק ישנה מחלוקת לגבי כמות ימי החופשה המגיעה לי.
יש לציין כי גם בימים בהם לא עבדתי היה קשר ביני ובין מקום העבודה ולא פעם התקשרו אליי בכל מיני שאלות הנוגעות לעבודה.
אם הכוונה של תשובתך היתה שבימים בהם לא עבדתי יחסי עובד מעביד נותקו אזי יש חישוב גם לכך לאיזה סעיף בחוק את מכוונת בתשובתך ? סעיף 3 לחוק חופשה שנתית מחלק בין עובד שעבד שנה שלמה לבין עובד שעבד בחלק מהשנה
לפי החוק עובד זמני הוא עובד שעבד פחות מ-75 ימים רצופים וזאת בתנאי שלא היתה הפסקה של יחסי עובד מעביד
במקרה שלי יחסי עובד מעביד נשמרו לכל אורך התקופה . שהרי אם לא היתי עוזר למקום עבודה בימים בהם לא עבדתי והתקשרולבקש עזרה היתי מפוטר ממקום העבודה .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר