עבדתי 9 חודשים בחנות אופטיקה ועזבתי כי מצאתי עבודה אחרת בתחום אותו למדתי. בתלוש משכורת האחרון ראיתי ששילמו לי על 110 שעות כאשר עבדתי 121.52 שעות ולא שילמו לי על 4 ימי חופשה המגיעים לי על פי חוק. התקשרתי ובעלת החנות אמרה לי שלפני שעזבתי הזמנתי ללקוחה זוג עדשות לא נכונות ובגללי החנות הוציאה 1000 שקל מיותר והם לא מוכנים לתת לי את מה שמגיע לי במשכורת בגלל זה. הסברתי לה טלפונית שעל פי חוק אסור להם לפגוע לי במשכורת ואני רוצה את הכסף שמגיע לי. היא התקשרה אליי שוב ואמרה לי שהיתה טעות במשכורת והם באמת לא נתנו לי את מה שמגיע לי אבל אחרי התייעצות עם עו"ד החנות הוא אמר שכדאי שאני אוותר על מה שהם חייבים לי בגלל הטעות. בנוגע ל"טעות" אני מתעקשת שהטעות היא לא שלי והם מפילים את זה עלי כי הם פשוט כאלה (גם בעבר ניסו להפיל עלי אחריות על טעויות והוכחתי שהן לא שלי) אני חייבת עזרה כי אני לא יודעת איך להוציא מהם את המשכורת שלי כי היא מוכנה לתת לי אותה כמו החוק בתנאי שאני אתן לה 1000 שקל על ההפסד של החנות. תודה.
על פי חוק הם אינם יכולים לקזז לך מהשכר בגין חוב, שעליו לא הסכמת ובכתב.
לכן, הנני ממליצה לך לדרוש בכתב את המגיע לך תוך 14 יום ובמידה ולא ייענו לפנייתך, הנך יכולה לתובע בבית הדין לעבודה את שכר העבודה שנוכה לך בצירוף הלנת שכר עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר